Boring

Boring

Hvor skal det bores?

Vi hjelper deg med boring, hamring og styrt boring. Boring kan utføres med høy presisjon, uavhengig hvor langt det skal bores. Ta kontakt for mer informasjon.

Visste du at styrt boring i løsmasser gjør det mulig å etablere nye rør, helt uten graving! Vi styrer et pilothode som fører med seg borestrengen innover i massene, og dette kan vi styre hvor vi vil og i alle retninger.

Skal du bore brønn, eller hva med bergvarme? Du vet at brønnvann er noe av det sunneste som finnes. Det er rent vann, filtrert for alle ulumskheter det får i seg på overflaten. Samtidig er en energibrønn vel så viktig for både økonomi og miljø. La oss hjelpe deg med boring til dette!

 

Vi står klare for å hjelpe deg

Vi tilbyr gratis befaring og et skriftlig uforpliktende tilbud til konkurransedyktige priser. Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle