Om oss

JOHANNESSEN AS

Johannessen AS ble etablert i 2011, og har lang erfaring fra tidligere år i bransjen. Johannessen holder til på Torgård, Sandmoen.

Med fokus på ordentlig utført arbeid

Graveentreprenør Johannessen AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor graving og grunnarbeid, med fleksible løsninger av høy kvalitet ut fra behov, ønsker og muligheter. Våre tjenester er vann og avløp, vegutbygging, drift og vedlikehold av veg (asfaltering, snøbrøyting og strøing), styrt boring, betongarbeid, forskaling og fiberutbygging. Vi sørger for kvalitet i utførelsen og følger opp ditt prosjekt på en kostnadseffektiv måte.

Tidseffektive og kompetente fagfolk

Vi vektlegger at arbeid og dokumentasjon skal være faglig presise, uten at dette går på bekostning av kunder og de ansatte. Vi oppnår dette ved å jobbe tett sammen med kundene for å finne effektive løsninger, som tilfredsstiller fremtidens tekniske krav, miljøkrav, energikrav og behov. Vi vet mye om hvilke utfordringer og valg du står over når ideer og prosjekter skal realiseres, og om hvilke løsninger som vil fungere for deg. Vi tilstreber å imøtekomme kunder og andre interessenter, som entreprenører, slik at ferdigstillelse av arbeidene skjer innen estimerte tidsplaner.

Vi har kunnskap innenfor flere fagområder. Kompetanse og prosedyreverk innenfor graving og grunnarbeid, som vegutbygging, asfaltering, fibergraving, boring, er noe av dette. I tillegg søker vi aktivt etter nye metoder og arbeidsprosesser som gir større grad av effektivisering og kvalitetssikring. Vi har bevisst valgt å ha fokus på dette fordi erfaring viser at tidlig involvering gir prosjektet en betydelig merverdi og gir lavest totalkostnad. Vi har store vekstambisjoner innen graving og grunnarbeid og jobber aktivt for å ligge i forkant av trender og konsepter.

VI STÅR KLARE FOR Å HJELPE DEG

Vi tilbyr gratis befaring og et skriftlig uforpliktende tilbud til konkurransedyktige priser. Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle