Styrt boring

Styrt boring

Styrt boring utføres fra overflaten og gir mindre behov for graving. Styrt boring tillater oss å utføre både små og større prosjekter effektivt.

Styrt boring utføres blant annet når graving er nærmest umulig, eller svært kostbart. Tradisjonell utgraving tar gjerne lengre tid og går ut over større områder enn styrt boring. Ved styrt boring plasseres boreriggen på overflaten, et stykke bak startpunktet. Dette sørger for at boringen går i riktig høyde og vinkel.

Ved noen unntak vil det være behov for en startgrop som riggen kan stå i. Uansett vil vi unngå kostbare boregroper.

Ved etablering av VA-ledninger er styrt boring en hyppig anvendt metode på steder det ikke er mulig å benytte vanlig graving. Styrt boring er effektiv under veier, elver og andre steder hvor graving vil føre med seg større kostnader.

Vi står klare for å hjelpe deg

Vi tilbyr gratis befaring og et skriftlig uforpliktende tilbud til konkurransedyktige priser. Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle